TEŞKİLATÇILIK .OPERASYON, ve BU OPERASYONU YAPARKEN ŞAHISI KENDİ ADAMLARIYLA VURMA

22.07.2018 20:32

Teşkilatçılık davayı,hadefi özümsemektir,herşeyden evvel dava diye bilmektir.Teşkilatçılık bir kişiliktir.Teskilattaki her birey teşkilatçı olamaz Bir teşkilatçıda bir teşkilata etki edebilecek kadar güçlüdür.

Teşkilat ve teşkilatçılık yapmak için insanın üç ana unsura ihtiyacı vardır.

Birinci unsur teşkilat ve teşkilatçılığı yapma gerekçeni bileceksin.Yani bir hedefin,ideolojin,ülkün olacak.

İkinci unsur teşkilat ve teşkilatçılık yaparken kimlerle yapacağını bileceksin.Kişileri belirlerken ülkünü,davanı göz önünde bulundurmalısın.Her insanın farklı özellikleri vardır.Kişilerde arayacağın en önemli özellik,inanç ve sadakat olmalı.Yanında yürüyecek insanlar davaya inanmayıp,davaya sadık olmazlarsa en ufak zorlukta seni yarı yolda bırakırlar.

Üçüncü unsur ise birinci ve ikinci unsurlar arasında bağ kurmaktır.İkin ci unsurdaki kişileri Birinci unsurdaki hedefe götürecek bir yyola ihtiyaç vardır.Bu üçüncü adımda bu yolu belirleyeceksin.

Bu üç unsuru yerine getirdikten sonra teşkilat olabilirsiniz ,teşkilatçı olabilmek için ise ruhunuzu ilk iki unsur arasındaki yola adamalısınız.

OPERASYON.

Operasyon Çok iyi takibe alırlar mudahale edecekleri şahısın yanındakileri tanırlar ne onlarla çok sıkı dost olurlar gereken gazı onlara verirler  operasyon yapacakları şahsın yanında omuz omuza olduklarını cümle aleme gösterirler.

sonra Düğmeye basarlar bu şahsı kendi tarafında olan insanlara asılsızve kendi söylemi olmayan  haber yapılan insanların üstüne salırlar artık firtne fesat herşey tamamdır  ve sonuç liderini zayıflatır zor duruma düşürür olaylar çıkılması zor bir hal alır Operasyon tamamdır.

bu şahıs ben nasıl bir hataya oyuınun içine düştüm der desede iş işten geçmiştir Artık o saatten sonra avazı çıktığı kadar  reelden ve sosyal medyadan bağırsın ben liderimin yanındayım şöyleyim böyleyim artık her şey boş kendinle beraber herşeyi yerle bir etmiştir.

ve kimse yanında yoktur.

 

 

Geri

İletişim

Özden POLATGİL

© 2014 Tüm Hakları Saklıdır.

Ücretsiz web sitesi oluşturun!Webnode