SANCAK HAREKETİ GENEL SEKRETERİ GÖKHAN GÜLBAHAR VATANIMIZDA MANEVİYATÇILIK VE DİRİLİŞ

12.03.2015 12:37

 

İlk önce törör belasından kurtulmak lazım.

Vatanımızda milliyetçiliği,islamiyaeti,maneviyatçılığı,paylaşımcılı,kısaca birimiz hepimiz hepimiz birimiz demeyi  kaybolup giden bu değerleri halkımızın beyninde yeniden idrak ettirmeyi.

Devletin başındakileri halk seçmiştir. Halkın seçtiği lideri sosyal medyada eleştirirken bir futbol taraftarı gibi değil üslüba dikkat edilerek eleştirilmesi yapılan yanlış varsa bunu gereken mercilere , yada nezaket çerçevesinde sosyal medyadan paylaşım yapılması en uygunudur.

Unutmaki hakaret ettiğin devlet senin devletindir.. Türk ruhunda Devletien hakaret edilmeyeceği ve edilmediği asırlardır Tarihimizden bellidir.

Dış ve iç mihrakların oyununa gelmemeliyiz. Dikkat ettiğim husus bunlar sosyal medyada devamlı afişler hazırlayıp yayınlıyorlar ve ne yazıkki yayınladıkları resim bennırlar doğruluğu %10 geçmez ama ne yazıkki Türk milleti duygusaldır haksızlık karşısınde tepkidardır. hemen hislerimize yenik düşüyoruz.

Başta meclis olmak üzere herkesin kendini hesaba çekmesi gerekiyor.Bu Vatan bizim ve hep öyle kalacak yeterki aramızdaki  NİFAK  tohumlarını bertaraf edelim.

Ve Kimki Ülkemizin üzerinde Rant elde etmiş ve ediyorsa RABBİM KAHRI PERİŞAN EYLESİN.

CANIM TÜRKİYEM HADİ YENİDEN BİSMİLLAH DİYELİM VE BİRBİRİMİZE KENETLENELİM.

ALLAHA EMANET OLUNUZ.

SANCAK HAREKETİ

GENEL SEKRETERİ 

GÖKHAN GÜLBAHAR

 

Geri

İletişim

Özden POLATGİL

© 2014 Tüm Hakları Saklıdır.

Ücretsiz web sitesi oluşturun!Webnode